Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

 

Atelier 'La Crolire' bevindt zich in het slaperige dorpje Fontenoille in de Belgische Gaume vlakbij het toeristische Florenville aan de ene kant en Bouillon aan de andere kant, beiden liggend aan het schitterend meanderende riviertje de Semois, een trekpleister voor toeristen die ruimte, rust en (sportieve en/of kulturele) ontspanning zoeken.

 

Het atelier is gehuisvest in een voormalig timmermansbedrijf,  en bestaat uit twee werkruimtes en een grote expositieruimte binnen en buiten. en bevindt zich op een groot stuk grond net buiten de bebouwde kom van het dorp Fontenoille, midden in de natuur met uitzicht op de donkere dennenbossen van de Ardennen enerszijds en de lieflijke welvingen van de Gaumse heuvels anderszijds.

in de expositieruimte wordt werk van artiesten uit de omgeving geëxposeerd. en wordt ook gebruikt voor andere kulturele aktiviteiten.

 

  Christine de groot, gediplomeerd kunstschilder en zeer geïnteresseerd in
diverse andere kunstuitingen (keramiek, skulpturen, videos), organiseert hier wekelijkse ateliers schilderen en keramiek voor beginners en gevorderden,
het hele jaar door behalve tijdens de belgische schoolvakanties.
meer informatie over het 10 stappen-schilderprogramma voor beginners
.
meer informatie over de beginnerslessen keramiek-raku,

Daarnaast organiseert ze 5-daagse keramiek-raku workshops het hele jaar
door, waarbij ook op aanvraag een volledig weekprogramma (met overnachting
in gastronomisch hotel op loopafstand voor groepen georganiseerd kunnen worden. voor meer informatie over de workshops en de all-inweekworkshops, klik
hier
Iedereen is welkom, men werkt in een eigen ritme, en naar eigen voorkeur van onderwerp, stijl etc. Christine geeft individueel advies. 
 

 
Tag(s) : #introductie atelier
Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :